about me

Ik ben tekstschrijver en het maakt me elke dag weer blij! Ik schrijf dan ook al 20 jaar voor verschillende opdrachtgevers web- en brochureteksten, blogs, white papers, columns, nieuwsbrieven, interviews, achtergrond- en nieuwsverhalen. Door mijn journalistieke (lees: nieuwsgierige) achtergrond verdiep ik mij snel in  onderwerpen. But off course, I have my favorites!

Bijvoorbeeld deze glossy BRON over waterissues op de Heuvelrug.

 

 

Why me?

Ik zet mijn talenten het liefst in voor opdrachtgevers die naast winst maken een hoger doel hebben. Kunst, cultuur, cultureel erfgoed, natuur, duurzaamheid, circulaire economie, innovatie, ‘het nieuwe ondernemen’ en regionale issues zijn thema’s die mij raken en enthousiast maken. Door mooie verhalen te schrijven over deze onderwerpen, draag ik een beetje bij aan een mooiere, betere wereld.  

Bekijk de leuke opdrachten die ik heb gedaan hier

 

you & me, de tekstschrijver

Mijn ervaring is dat goed persoonlijk contact met mijn klanten zorgt voor het beste eindresultaat. Het moet klikken. Ik nodig je daarom graag uit voor een kop koffie om kennis te maken.

Kortom: heb jij triggerende teksten nodig? Ik ben benieuwd! Bel me voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wat klanten over mij zeggen als tekstschrijver

“Die interviews doe je gewoon heel goed.” Wil van den Herik, secretaris Nederlandse Vereniging van Rechtskundig Adviseurs.   

Ontzettend bedankt voor het prachtige artikel in de krant! De kaarten voor het concert waren meteen uitverkocht.” Annemarie Gaasbeek namens dameskoor Cantiamo

“Goed gedaan al die publiciteit!” Paul Feld, organisator Viering 300 jaar Vrede van Utrecht over publiciteit licht-, muziek- en theaterfestival Linie in Lichterlaaie 2013 in Fort Blauwkapel.

“Een vakjournalist die mijn website bekeek, heeft geen enkel foutje ontdekt in jouw webteksten en was onder de indruk van de storytelling.” Slager Ben, Doorn.

 

Curriculum Vitae

Ik heb in de Verenigde Staten mijn Bachelor degree International Business en Marketing gehaald. Daarna heb ik een aantal jaren commerciële banen gehad. Sinds 2000 schrijf ik voor diverse opdrachtgevers als freelancer.

Sinds die tijd heb ik hèèl veel cursussen gedaan. Bloggen, SEO schrijven, conversiegericht schrijven, online mediastrategie, webredactie, creatief schrijven,  (bedrijfsjournalistiek) journalistiek en meer. Leerzaam en vooral heel leuk om iets nieuws te leren over mijn vak!

Lees meer in mijn CV.

Ik ben lid van ZZP Netwerk Heuvelrug, een club van ZZP professionals die samenwerken, kennis delen en netwerken. Ik organiseer open netwerkbijeenkomsten, online workshops en doe de eindredactie van de nieuwsbrief.